Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5302
Назва: Новые подходы к органолептической оценке качества светлого пива
Автори: Стрельников, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Іванова, Є. С.
Иванова, Е. С.
Ivanova, E. S.
Ивахненко, Е. Л.
Івахненко, Є. Л.
Ivahnenko, E. L.
Дребница, Т. В.
Дребніца, Т. В.
Drebnitsa, T. V.
Теми: органолептическая оценка;органолептична оцінка;organoleptic evaluation;пиво светлое;пиво світле;beer light;сенсорная память;сенсорна пам'ять;sensory memory
Дата публікації: 2014
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Новые подходы к органолептической оценке качества светлого пива / Т. В. Дребница, Е. С. Иванова, Е. Л. Ивахненко, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 107.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5302
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
107рос.pdf169,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.