Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5302
Назва: | Новые подходы к органолептической оценке качества светлого пива |
Автори: | Стрельников, Л. С. Стрельников, Л. С. Strelnikov, L. S. Іванова, Є. С. Иванова, Е. С. Ivanova, E. S. Ивахненко, Е. Л. Івахненко, Є. Л. Ivahnenko, E. L. Дребница, Т. В. Дребніца, Т. В. Drebnitsa, T. V. |
Теми: | органолептическая оценка;органолептична оцінка;organoleptic evaluation;пиво светлое;пиво світле;beer light;сенсорная память;сенсорна пам'ять;sensory memory |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Новые подходы к органолептической оценке качества светлого пива / Т. В. Дребница, Е. С. Иванова, Е. Л. Ивахненко, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 107. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5302 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
107рос.pdf | 169,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.