Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5569
Назва: Перспективи застосування харчового продукту з м’якоттю персика для лікування та профілактики метаболічного синдрому
Автори: Зайченко, Г. В.
Файзуллін, О. В.
Стахорська, М. О.
Зайченко, Г. В.
Файзуллин, А. В.
Стахорская, М. О.
Zaychenko, G. V.
Faizullin, O. V.
Stahorska, M. O.
Теми: метаболічний синдром;метаболический синдром;metabolic syndrome
Дата публікації: 2014
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Зайченко, Г. В. Перспективи застосування харчового продукту з м’якоттю персика для лікування та профілактики метаболічного синдрому / Г. В. Зайченко, О. В. Файзуллін, М. О. Стахорська // Фармакоекономіка в Україні : стан та перспективи розвитку : матеріали VII наук.-практ. Internet-конф. 20 листоп. 2014 р., м. Харків. – Х. : Вид-во НФаУ, 2014. – С. 127-129.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5569
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри клінічної фармакології ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из фармакоэкономика - 2014-49.pdf215,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.