Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5569
Назва: | Перспективи застосування харчового продукту з м’якоттю персика для лікування та профілактики метаболічного синдрому |
Автори: | Зайченко, Г. В. Файзуллін, О. В. Стахорська, М. О. Зайченко, Г. В. Файзуллин, А. В. Стахорская, М. О. Zaychenko, G. V. Faizullin, O. V. Stahorska, M. O. |
Теми: | метаболічний синдром;метаболический синдром;metabolic syndrome |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Зайченко, Г. В. Перспективи застосування харчового продукту з м’якоттю персика для лікування та профілактики метаболічного синдрому / Г. В. Зайченко, О. В. Файзуллін, М. О. Стахорська // Фармакоекономіка в Україні : стан та перспективи розвитку : матеріали VII наук.-практ. Internet-конф. 20 листоп. 2014 р., м. Харків. – Х. : Вид-во НФаУ, 2014. – С. 127-129. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5569 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри клінічної фармакології ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Страницы из фармакоэкономика - 2014-49.pdf | 215,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.