Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7533
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШпичак, О. С.-
dc.contributor.authorШпичак, О. С.-
dc.contributor.authorShpychak, O. S.-
dc.date.accessioned2015-10-29T13:30:37Z-
dc.date.available2015-10-29T13:30:37Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШпичак, О. С. Перспективи застосування меду натурального порошкоподібного як функціонального харчового продукту для підвищення працездатності спортсменів / О. С. Шпичак // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 265-267.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7533-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectмед натуральнийen_US
dc.subjectмед натуральныйen_US
dc.subjectnatural honeyen_US
dc.titleПерспективи застосування меду натурального порошкоподібного як функціонального харчового продукту для підвищення працездатності спортсменівen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
265-267.pdf171,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.