Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7533
Title: | Перспективи застосування меду натурального порошкоподібного як функціонального харчового продукту для підвищення працездатності спортсменів |
Authors: | Шпичак, О. С. Шпичак, О. С. Shpychak, O. S. |
Keywords: | мед натуральний;мед натуральный;natural honey |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | НФаУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Шпичак, О. С. Перспективи застосування меду натурального порошкоподібного як функціонального харчового продукту для підвищення працездатності спортсменів / О. С. Шпичак // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 265-267. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7533 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
265-267.pdf | 171,22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.