Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7599
Название: Теоретичне та експериментальне визначення коефіцієнта недовитягання при мацерації біологічно активних речовин у виробництві біологічно активних добавок
Авторы: Зайцев, О. І.
Зайцев, А. И.
Zaitsev, A. I.
Бойко, М. М.
Бойко, Н. Н.
Boyko, N. N.
Нефьодова, Л. В.
Нефедова, Л. В.
Nefedova, L. V.
Ключевые слова: біологічно активні добавки;биологически активные добавки;dietary supplements;біологічно активні речовини;биологически активные вещества;Biologically active substances
Дата публикации: 2013
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Зайцев, О. І. Теоретичне та експериментальне визначення коефіцієнта недовитягання при мацерації біологічно активних речовин у виробництві біологічно активних добавок / О. І. Зайцев, М. М. Бойко, Л. В. Нефьодова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 96-97.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7599
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
96-97.pdf209,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.