Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7874
Название: Перспективи використання Petroselinum crispum для створення функціональних харчових продуктів – дієтичних добавок
Авторы: Кисличенко, В. С.
Кисличенко, В. С.
Kyslychenko, V. S.
Вельма, В. В.
Велма, В. В.
Velma, V. V.
Зотікова, О. А.
Зотикова, О. А.
Zotikova, O. A.
Ключевые слова: дієтичні добавки;диетические добавки;dietary supplements
Дата публикации: 2013
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Зотікова, О. А. Перспективи використання Petroselinum crispum для створення функціональних харчових продуктів – дієтичних добавок / О. А. Зотікова, В. С. Кисличенко, В. В. Вельма // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 98-99.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7874
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
98-99.pdf168,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.