Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7922
Назва: | Дослiдження смакових характеристик оромукозних пастилок |
Автори: | Запорожська, С. М. Zaporozhska, S. M. Запорожская, С. Н. |
Теми: | пастилки;вкусовые характеристики;исследования;pastilles;taste characteristics;research |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Український журнал клiнiчної та лабораторної медицини |
Бібліографічний опис: | Запорожська, С. М. Дослiдження смакових характеристик оромукозних пастилок / С. М. Запорожська // Український журнал клiнiчної та лабораторної медицини. - 2013. - Т. 8, № 4. - С. 229-231. |
Короткий огляд (реферат): | Проведен анализ вкусовых характеристик и рассчитана формула основного вкуса пастилки с маслом имбиря — О3Г1. Индексы рассчитаны как среднее арифметическое значение всех пока- зателей. Из проведенного анализа определено оп- тимальное содержание эфирного масла имбиря 0,06%. Было отмечено, что пастилки с содержа- нием масла имбиря в количестве 0,06% по вкусовым характеристикам не уступают пастилкам, которые существуют на фармацевтическом рын- ке Украины, содержащим эфирное масло имбиря |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7922 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Запорожская С.Н..pdf | 628,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.