Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9480| Назва: | Исследования корригирующего потенциала вкусовых характеристик корня солодки в пенном коктейле |
| Автори: | Хаддуши, Мохамед Жалаль Хаддуші, Мохамед Жалаль Haddushi, Mohamed Jalal |
| Теми: | пенный коктейль;foamy cocktail;пінний коктейль;корень солодки;liquorice root;корінь солодки;марена красильная;madder dyeing;марена фарбувальна |
| Дата публікації: | 2016 |
| Видавництво: | НФаУ |
| Бібліографічний опис: | Хаддуши Мохамед Жалаль. Исследования корригирующего потенциала вкусовых характеристик корня солодки в пенном коктейле / Мохамед Жалаль. Хаддуши // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 21-23 берез. 2016 р. – Х. : НФаУ, 2016. – С. 253-254. – (Серія «Наука»). |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9480 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 253-254.pdf | 607,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.