Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9480
Title: Исследования корригирующего потенциала вкусовых характеристик корня солодки в пенном коктейле
Authors: Хаддуши, Мохамед Жалаль
Хаддуші, Мохамед Жалаль
Haddushi, Mohamed Jalal
Keywords: пенный коктейль;foamy cocktail;пінний коктейль;корень солодки;liquorice root;корінь солодки;марена красильная;madder dyeing;марена фарбувальна
Issue Date: 2016
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Хаддуши Мохамед Жалаль. Исследования корригирующего потенциала вкусовых характеристик корня солодки в пенном коктейле / Мохамед Жалаль. Хаддуши // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 21-23 берез. 2016 р. – Х. : НФаУ, 2016. – С. 253-254. – (Серія «Наука»).
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9480
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
253-254.pdf607,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.