Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9480| Title: | Исследования корригирующего потенциала вкусовых характеристик корня солодки в пенном коктейле |
| Authors: | Хаддуши, Мохамед Жалаль Хаддуші, Мохамед Жалаль Haddushi, Mohamed Jalal |
| Keywords: | пенный коктейль;foamy cocktail;пінний коктейль;корень солодки;liquorice root;корінь солодки;марена красильная;madder dyeing;марена фарбувальна |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | НФаУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Хаддуши Мохамед Жалаль. Исследования корригирующего потенциала вкусовых характеристик корня солодки в пенном коктейле / Мохамед Жалаль. Хаддуши // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 21-23 берез. 2016 р. – Х. : НФаУ, 2016. – С. 253-254. – (Серія «Наука»). |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9480 |
| Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 253-254.pdf | 607,46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.