Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/979
Название: Амiно- та жирнокислотний склад Fucus Vesiculosus L.
Авторы: Канаан, Х. М.
Криворучко, О. В.
Маклауф, Х. Я.
Kanaan, Kh. M.
Krivoruchko, O. V.
Mclouf, Kh. Ya.
Ключевые слова: водорості;полісахариди;жирні кислоти;амінокислоти;algae;polysaccharides;fatty acids;amino acids
Дата публикации: 2003
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Канаан, Х. М. Амiно- та жирнокислотний склад Fucus Vesiculosus L. / Х. М. Канаан, О. В. Криворучко, Х. Я. Маклауф // Вісник фармації. - 2003. - № 4. - С. 60-63.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено якісний і кількісний амінокислотний та білковий склад сланів Fucus vesiculosus і полісахаридного комплексу, отриманого з цього виду сировини. Визначено жирнокислотний склад водорості. В досліджуваних зразках виявлено 15 амінокислот (9 з яких є незамінними) та 9 жирних кислот.
Qualitative and quantitative determinations of amino acids and proteins of raw material and polysaccharide complex of Fucus vesiculosus have been carried out. 15 amino acids have been found in polysaccharide complex and raw materials of Fucus vesiculosus; 9 of them are essential amino acids.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/979
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
60-63(1).pdf3,89 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.