Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11339
Назва: | Effects of qualitative and quantitative composition of excipients, residual moisture and production technology on the mechanical (crasing) strength of magnesium lactate dihydrate tablets |
Автори: | Buryi, O. I. Snegiryov, V. P. Sichkar, A. A. Almakaeva, L. G. Бурий, О. І. Бурий, О. И. Снєгірьов, В. П. Снегирев, В. П. Січкар, А. А. Сичкарь, А. А. Алмакаева, Л. Г. Алмакаєва, Л. Г. |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Buryi, O. I. Effects of qualitative and quantitative composition of excipients, residual moisture and production technology on the mechanical (crasing) strength of magnesium lactate dihydrate tablets / O. I. Buryi, V. P. Snegiryov, A. A. Sichkar, L. G. Almakaeva // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 243. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11339 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
243.pdf | 152,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.