Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11339
Назва: Effects of qualitative and quantitative composition of excipients, residual moisture and production technology on the mechanical (crasing) strength of magnesium lactate dihydrate tablets
Автори: Buryi, O. I.
Snegiryov, V. P.
Sichkar, A. A.
Almakaeva, L. G.
Бурий, О. І.
Бурий, О. И.
Снєгірьов, В. П.
Снегирев, В. П.
Січкар, А. А.
Сичкарь, А. А.
Алмакаева, Л. Г.
Алмакаєва, Л. Г.
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Buryi, O. I. Effects of qualitative and quantitative composition of excipients, residual moisture and production technology on the mechanical (crasing) strength of magnesium lactate dihydrate tablets / O. I. Buryi, V. P. Snegiryov, A. A. Sichkar, L. G. Almakaeva // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 243.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11339
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
243.pdf152,08 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.