Наукові публікації кафедри бiотехнологiї : [168] Домівка зібрання Перегляд статистики

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 168
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Розробка технології функціональних йогуртів збагачених рослинними інгредієнтамиКалюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2017Обгрунтування концентрації меду при виготовленні темного пиваІвахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Гунько, А. Р.; Gunko, A. R.; Ястребова, О. А.; Yastrebova, O. A.
2017Визначення ефективності антимікробного консерванту натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентраціїАнісімов, В. Ю.; Анисимов, В. Ю.; Anisimov, V. Yu.; Гельмбольдт, В. А.; Гельмбольдт, В. О.; Gelmboldt, V. O.; Половко, Н. П.; Polovko, N. P.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.
2017Study of antifungal activity of gel for Сandidal vulvovaginitisBegieva, M. V.; Strilets, O. P.; Бегієва, М. В.; Стрілець, О. П.; Бегиева, М. В.; Стрилец, О. П.
2016Обґрунтування вибору консерванта при розробці складу гелю «Артпромент»Шпичак, О. С.; Стрілець, О. П.; Тихонов, О. І.; Шпичак, О. С.; Стрилец, О. П.; Тихонов, А. И.; Shpychak, О. S.; Strilets, O. P.; Tikhonov, O. I.
2016Дослідження мікробіологічних властивостей ефірних олійСтрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.
2016Експериментальне обгрунтування інтенсивності ультразвуку для руйнування клітин грибів СandidaРибалкін, М. В.; Стрельников, Л. С.; Рыбалкин, Н. В.; Стрельников, Л. С.; Rybalkin, M. V.; Strelnikov, L. S.
2017The experimental substantiation of the shelf-life of “Candidocyde” vaccineRybalkin, M. V.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Ivakhnenko, O. L.; Рибалкін, М. В.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Івахненко, О. Л.; Рыбалкин, Н. В.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Ивахненко, Е. Л.
2017Мікробіологічне обґрунтування вибору АФІ та їх концентрації у складі стоматологічного гелюМаслій, Ю. С.; Рубан, О. А.; Стрілець, О. П.; Маsliy, Ju. S.; Ruban, O. А.; Strilets, О. P.; Маслий, Ю. С.; Рубан, Е. А.; Стрилец, О. П.
2017Обгрунтування технології змішування клітин грибів C. albicans та C. tropicalisРибалкін, М. В.; Стрельников, Л. С.; Стрілець, О. П.; Rybalkin, M. V.; Strelnikov, L. S.; Strilets, O. P.; Рыбалкин, Н. В.; Стрельников, Л. С.; Стрилец, О. П.
2016Study of antimicrobial activity of «Аloedental» gel for treatment of periodontal diseasesIroko Emamuzo Matthew; Zhurenko, D. S.; Strilets, O. P.; Khokhlenkova, N. V.; Ироко Имамузо Метью; Журенко, Д. С.; Стрилец, О. П.; Хохленкова, Н. В.; Іроко Імамузо Метью; Журенко, Д. С.; Стрілець, О. П.; Хохленкова, Н. В.
2017Мікробіологічне обґрунтування вибору АФІ та їх концентрації у складі стоматологічного гелюМаслій, Ю. С.; Рубан, О. А.; Стрілець, О. П.; Маслий, Ю. С.; Рубан, Е. А.; Стрилец, О. П.; Masliy, Ju. S.; Ruban, O. A.; Strilets, O. P.
2016Вивчення властивостей деяких видів функціональних продуктів харчуванняКулик, Р. В.; Калюжная, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Kulyk, R. V.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжна, О. С.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Стрельніков, Л. С.
2016Вибір концентрації пребіотичних компонентів для покращення адгезивних властивостей лактобактерійКамишнікова, В. О.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Kamyshnikova, V. O.; Камышникова, В. О.; Ivakhnenko, O. L.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2016Ферментовані напої: актуальність та персперктиви створенняІвахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Ивахненко, О. Л.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Strelnikov, L. S.
2016Experimental study of antimicrobial activity ointment on the basis of dyperoksym Azelaic acidBlazheyevskiy, M. Ye.; Strelnikov, L. S.; Prysiazhniuk, О. V.; Блажеєвський, М. Є.; Блажеевский, Н. Е.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Присяжнюк, О. В.
2016Дослідження впливу деяких біогенних стимуляторів на прокаротичні об'єктиШеремет, М. П.; Калюжная, О. С.; Стрельников, Л. С.; Стрілець, О. П.; Шеремет, Н. П.; Sheremet, M. P.; Шеремет, Н. П.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.
2016Вивчення властивостей комплексного препарату «Байкал ЕМ-1 У»Стрілець, О. П.; Івахненко, О. Л.; Калюжная, О. С.; Стрельников, Л. С.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Ивахненко, О. Л.; Ivakhnenko, O. L.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжна, О. С.; Strelnikov, L. S.
2016Вивчення антимікробних властивостей розроблених функціональних продуктів харчуванняСоловйова, А. В.; Калюжная, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Soloviova, V. A.; Kaluzhnaya, O. S.; Калюжна, О. С.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2016Визначення інтенсивності ультразвуку для руйнування клітин грибів СandidaРибалкін, М. В.; Стрельников, Л. С.; Стрілець, О. П.; Rybalkin, M. V.; Рыбалкин, Н. В.; Strelnikov, L. S.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 168