Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14244
Title: | Характеристика допоміжних речовин, що використовуються в технології кондитерських лікарських форм |
Authors: | Половко, Н. П. Polovko, N. P. Бавикіна, М. Л. Бавыкина, М. Л. Bavykinа, M. L. Зуйкіна, Є. В. Зуйкина, Е. В. Zuykina, E. V. |
Keywords: | допоміжні речовини;вспомогательные вещества;auxiliary substances;кондитерські лікарські форми;кондитерские лекарственные формы;confectionary pharmaceutical forms |
Issue Date: | 2017 |
Bibliographic description (Ukraine): | Половко, Н. П. Характеристика допоміжних речовин, що використовуються в технології кондитерських лікарських форм / Н. П. Половко, М. Л. Бавикіна, Є. В. Зуйкіна // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 232-234. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14244 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
232-234.pdf | 522,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.