Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14244
Title: Характеристика допоміжних речовин, що використовуються в технології кондитерських лікарських форм
Authors: Половко, Н. П.
Polovko, N. P.
Бавикіна, М. Л.
Бавыкина, М. Л.
Bavykinа, M. L.
Зуйкіна, Є. В.
Зуйкина, Е. В.
Zuykina, E. V.
Keywords: допоміжні речовини;вспомогательные вещества;auxiliary substances;кондитерські лікарські форми;кондитерские лекарственные формы;confectionary pharmaceutical forms
Issue Date: 2017
Bibliographic description (Ukraine): Половко, Н. П. Характеристика допоміжних речовин, що використовуються в технології кондитерських лікарських форм / Н. П. Половко, М. Л. Бавикіна, Є. В. Зуйкіна // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 232-234.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14244
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
232-234.pdf522,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.