Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14244
Назва: | Характеристика допоміжних речовин, що використовуються в технології кондитерських лікарських форм |
Автори: | Половко, Н. П. Polovko, N. P. Бавикіна, М. Л. Бавыкина, М. Л. Bavykinа, M. L. Зуйкіна, Є. В. Зуйкина, Е. В. Zuykina, E. V. |
Теми: | допоміжні речовини;вспомогательные вещества;auxiliary substances;кондитерські лікарські форми;кондитерские лекарственные формы;confectionary pharmaceutical forms |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Половко, Н. П. Характеристика допоміжних речовин, що використовуються в технології кондитерських лікарських форм / Н. П. Половко, М. Л. Бавикіна, Є. В. Зуйкіна // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 232-234. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14244 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
232-234.pdf | 522,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.