Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14244
Назва: Характеристика допоміжних речовин, що використовуються в технології кондитерських лікарських форм
Автори: Половко, Н. П.
Polovko, N. P.
Бавикіна, М. Л.
Бавыкина, М. Л.
Bavykinа, M. L.
Зуйкіна, Є. В.
Зуйкина, Е. В.
Zuykina, E. V.
Теми: допоміжні речовини;вспомогательные вещества;auxiliary substances;кондитерські лікарські форми;кондитерские лекарственные формы;confectionary pharmaceutical forms
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Половко, Н. П. Характеристика допоміжних речовин, що використовуються в технології кондитерських лікарських форм / Н. П. Половко, М. Л. Бавикіна, Є. В. Зуйкіна // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 232-234.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14244
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
232-234.pdf522,04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.