Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22184
Title: Порівняльна оцінка якості молочного шоколаду
Authors: Лазоренко, В.
Михайлюкова, М.
Перькова, О.
Шевченко, І. Л.
Лазоренко, В.
Михайлюкова, М.
Перькова, О.
Шевченко, И. Л.
Lazorenko, V.
Mykhailiukova, M.
Perkova, O.
Shevchenko, I. L.
Keywords: молочний шоколад.;молочный шоколад
Issue Date: 2019
Bibliographic description (Ukraine): Лазоренко, В. Порівняльна оцінка якості молочного шоколаду / В. Лазоренко, М. Михайлюкова, О. Перькова; кер. І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф., 16 трав. 2019 р. - Харків, 2019. – С. 47 – 49.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22184
Appears in Collections:Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Страницы из Збірка-матеріалів-конференції-47-49.pdf422,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.