Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22184
Назва: | Порівняльна оцінка якості молочного шоколаду |
Автори: | Лазоренко, В. Михайлюкова, М. Перькова, О. Шевченко, І. Л. Лазоренко, В. Михайлюкова, М. Перькова, О. Шевченко, И. Л. Lazorenko, V. Mykhailiukova, M. Perkova, O. Shevchenko, I. L. |
Теми: | молочний шоколад.;молочный шоколад |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Лазоренко, В. Порівняльна оцінка якості молочного шоколаду / В. Лазоренко, М. Михайлюкова, О. Перькова; кер. І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф., 16 трав. 2019 р. - Харків, 2019. – С. 47 – 49. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22184 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Страницы из Збірка-матеріалів-конференції-47-49.pdf | 422,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.