15.00.01.Технологія ліків, організація фармацевтичної справи та судова фармація : [148] Домівка зібрання Перегляд статистики

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 148
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування сучасних підходів до впровадження ефективних моделей соціального партнерства у трудові відносини у вітчизняній системі фармацевтичного забезпечення населенняТарасенко, Д. Ю.; Тарасенко, Д. Ю.; Tarasenko, D. Yu.
2021Науково-прикладні засади до впровадження інноваційних освітніх технологій у підготовці фахівців-фармацевтівГоряча, Л. О.; Горячая, Л. А.; Horiacha, L. O.
2021Теоретичне обґрунтування та розробка комбінованих лікарських препаратів для лікування мастопатії на основі лікарської рослинної сировиниЗуйкіна, С. С.; Зуйкина, С. С.; Zuikina, S. S.
2021Удосконалення логістики зовнішньоекономічної діяльності вітчизняних виробників фармацевтичної продукціїЗахарко, Н. В.; Захарко, Н. В.; Zakharko, N. V.
2021Наукове та експериментальне обґрунтування створення лікарських засобів на основі рослинної сировини та екстракту шоломниці байкальськоїСліпченко, Г. Д.; Слипченко, Г. Д.; Slipchenko, H. D.
2021Розробка складу та технології твердих лікарських форм у вигляді таблеток з важкорозчинних субстанцій рилузол та німодипінЩиковський, О. Е.; Щиковский, А. Э.; Shchykovskyi, O. E.
2021Теоретичне та наукове обґрунтування фармацевтичної розробки комбінованих лікарських препаратів для комплексного лікування гельмінтозів системи травленняСемченко, К. В.; Семченко, Е. В.; Semchenko, K. V.
2021Теоретичне та експериментальне обґрунтування використання сучасних поверхнево-активних речовин в технології лікувально-косметичних засобівПетровська, Л. С.; Петровская, Л. С.; Petrovska, L. S.
2021Розробка складу та технології комбінованого лікарського препарату для лікування гострих кишкових інфекційФарес, Рамі; Фарес, Рами; Fares, Rami
2021Теоретичні та практичні підходи до управління сис-темою соціальної відповідальності у фармаціїБратішко, Ю. С.; Братишко, Ю. С.; Bratishko, Yu. S.
2021Теоретико-прикладне обґрунтування соціально-економічної системи ціноутворення на лікарські засоби на засадах оцінки технологій охорони здоровʼяНазаркіна, В. М.; Назаркина, В. М.; Nazarkina, V. M.
2021Теоретичне та експериментальне обгрунтування технології рідких та м’яких лікарських форм в умовах аптекМельник, Г. М.; Мельник, Г. Н.; Melnik, G. N.
2021Розробка складу та технології рослинного сиропу для лікування застудних захворюваньБондаренко, А. С.; Бондаренко, А. С.; Bondarenko, A. S.
2021Науково-методичні підходи до удосконалення системи цін та тарифів на лікарські засоби в УкраїніЦарьова, К. О.; Царева, Е. А.; Tsarova, K. O.
2021Розробка складу та технології піномийного засобу протигрибкової діїЗаїка, С. В.; Zaika, S. V.; Заика, С. В.
2021Науково-практичні підходи до удосконалення організації практичної підготовки магістрів фармаціїБарковська, О. Я.; Барковская, О. Я.; Barkovska, O. Ya.
2016Науково-методичне обгрунтування підходів до удосконалення системи забезпечення населення медичними імунобіологічними препаратами для планової вакцинопрофілактики дітейКононенко, О. В.; Kononenko, O. V.
2017Розробка складу та біотехнології отримання комплексного пробіотичного препаратуХижняк, О. С.; Khzhnyak, O. S.
2016Теоретичне обгрунтування та розробка дитячих лікарських препаратів з екстрактами солодкового кореняРухмакова, О. А.; Rukhmakova, O. A.
2020Теоретичне та експериментальне обґрунтування створення твердих дисперсій при розробці комплексних препаратів для лікування цукрового діабету ІІ типуКовалевська, І. В.; Kovalevska, I. V.; Ковалевская, И. В.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 148