Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7687
Title: Разработка методики определения аскорбиновой кислоты в соке апельсиновом (ООО «Сандора», Николаевская область)
Authors: Бевз, Н. Ю.
Бевз, Н. Ю.
Bevz, N. Yu.
Георгиянц, В. А.
Георгіянц, В. А.
Georgiyantz, V. A.
Бурьян, А. А.
Бур'ян, Г. О.
Burian, G. O.
Keywords: аскорбінова кислота;аскорбиновая кислота;ascorbic acid;сок;сік;juice
Issue Date: 2013
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Бурьян, А. А. Разработка методики определения аскорбиновой кислоты в соке апельсиновом (ООО «Сандора», Николаевская область) / А. А. Бурьян, В. А. Георгиянц, Н. Ю. Бевз // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 39-41.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7687
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
39-41.pdf190,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.