Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7687
Назва: | Разработка методики определения аскорбиновой кислоты в соке апельсиновом (ООО «Сандора», Николаевская область) |
Автори: | Бевз, Н. Ю. Бевз, Н. Ю. Bevz, N. Yu. Георгиянц, В. А. Георгіянц, В. А. Georgiyantz, V. A. Бурьян, А. А. Бур'ян, Г. О. Burian, G. O. |
Теми: | аскорбінова кислота;аскорбиновая кислота;ascorbic acid;сок;сік;juice |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Бурьян, А. А. Разработка методики определения аскорбиновой кислоты в соке апельсиновом (ООО «Сандора», Николаевская область) / А. А. Бурьян, В. А. Георгиянц, Н. Ю. Бевз // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 39-41. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7687 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
39-41.pdf | 190,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.