Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7687
Назва: Разработка методики определения аскорбиновой кислоты в соке апельсиновом (ООО «Сандора», Николаевская область)
Автори: Бевз, Н. Ю.
Бевз, Н. Ю.
Bevz, N. Yu.
Георгиянц, В. А.
Георгіянц, В. А.
Georgiyantz, V. A.
Бурьян, А. А.
Бур'ян, Г. О.
Burian, G. O.
Теми: аскорбінова кислота;аскорбиновая кислота;ascorbic acid;сок;сік;juice
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Бурьян, А. А. Разработка методики определения аскорбиновой кислоты в соке апельсиновом (ООО «Сандора», Николаевская область) / А. А. Бурьян, В. А. Георгиянц, Н. Ю. Бевз // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 39-41.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7687
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
39-41.pdf190,81 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.