Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/772
Название: | Дослідження впливу методу заморожування і техніки сублімації на фармакотехнологічні характеристики порошків кавуна |
Авторы: | Соколова, Л. В. Тихонова, С. О. Sokolova, L. V. Tikhonova, S. A. |
Ключевые слова: | кавун;порошки;сублімація;заморожування;watermelon;powders;sublimation;freezing |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | НФаУ |
Библиографическое описание: | Соколова, Л. В. Дослідження впливу методу заморожування і техніки сублімації на фармакотехнологічні характеристики порошків кавуна / Л. В. Соколова, С. О. Тихонова // Вісник фармації. - 2010. - № 2. - С. 10-12. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведені результати впливу методу заморожування
і техніки сублімації на деякі фармакотехнологічні характеристики порошків кавуна. Встановлено,
що попереднє заморожування гомогенізату кавуна у флаконах методом пристінкового заморожування у ваннах, заповнених охолодженим до -45°С спиртом етиловим 95%, з подальшою
їх сублімаційною сушкою саме у флаконах значно покращує фармакотехнологічні властивості сублімованого порошку кавуна. The article presents the results of the influence of the freezing method and sublimation on the pharmacotechnological characteristics of sublimated powders from watermelon. It has been found that pre-freezing of watermelon homogenates in vials by the wall-surface freezening in the bath filled with cold (-45°C) 95% ethyl alcohol improves the pharmacotechnological properties of the sublimated powder from watermelon significantly. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/772 |
ISSN: | 1562-7241 |
Располагается в коллекциях: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 Наукові публікації кафедри АТЛ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
10-12.pdf | 87,27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.