Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/772
Назва: | Дослідження впливу методу заморожування і техніки сублімації на фармакотехнологічні характеристики порошків кавуна |
Автори: | Соколова, Л. В. Тихонова, С. О. Sokolova, L. V. Tikhonova, S. A. |
Теми: | кавун;порошки;сублімація;заморожування;watermelon;powders;sublimation;freezing |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Соколова, Л. В. Дослідження впливу методу заморожування і техніки сублімації на фармакотехнологічні характеристики порошків кавуна / Л. В. Соколова, С. О. Тихонова // Вісник фармації. - 2010. - № 2. - С. 10-12. |
Короткий огляд (реферат): | Наведені результати впливу методу заморожування
і техніки сублімації на деякі фармакотехнологічні характеристики порошків кавуна. Встановлено,
що попереднє заморожування гомогенізату кавуна у флаконах методом пристінкового заморожування у ваннах, заповнених охолодженим до -45°С спиртом етиловим 95%, з подальшою
їх сублімаційною сушкою саме у флаконах значно покращує фармакотехнологічні властивості сублімованого порошку кавуна. The article presents the results of the influence of the freezing method and sublimation on the pharmacotechnological characteristics of sublimated powders from watermelon. It has been found that pre-freezing of watermelon homogenates in vials by the wall-surface freezening in the bath filled with cold (-45°C) 95% ethyl alcohol improves the pharmacotechnological properties of the sublimated powder from watermelon significantly. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/772 |
ISSN: | 1562-7241 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 Наукові публікації кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
10-12.pdf | 87,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.