Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9211
Title: Effect of the Grape Polyphenol Concentrate with Stevia on Antioxidant Status under the Experimental Diabetes Mellitus
Authors: Zagayko, A. L.
Загайко, А. Л.
Загайко, А. Л.
Кравченко, Г. Б.
Kravchenko, G. B.
Кравченко, Г. Б.
Bashura, M. O.
Башура, M. O.
Башура, M. O.
Chumak, E. I.
Чумак, Є. I.
Чумак, Е. И.
Keywords: Polyphenol;полифенол;поліфенол;Diabetes Mellitus;сахарный диабет;цукровий діабет
Issue Date: 2016
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Effect of the Grape Polyphenol Concentrate with Stevia on Antioxidant Status under the Experimental Diabetes Mellitus / A. L. Zagayko, E. I. Chumak, G. B. Kravchenko, M. O. Bashura // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 21-23 берез. 2016 р. – Х. : НФаУ, 2016. – С. 31–32. – (Серія «Наука»).
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9211
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31-32.pdf398,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.