Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9211
Назва: Effect of the Grape Polyphenol Concentrate with Stevia on Antioxidant Status under the Experimental Diabetes Mellitus
Автори: Zagayko, A. L.
Загайко, А. Л.
Загайко, А. Л.
Кравченко, Г. Б.
Kravchenko, G. B.
Кравченко, Г. Б.
Bashura, M. O.
Башура, M. O.
Башура, M. O.
Chumak, E. I.
Чумак, Є. I.
Чумак, Е. И.
Теми: Polyphenol;полифенол;поліфенол;Diabetes Mellitus;сахарный диабет;цукровий діабет
Дата публікації: 2016
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Effect of the Grape Polyphenol Concentrate with Stevia on Antioxidant Status under the Experimental Diabetes Mellitus / A. L. Zagayko, E. I. Chumak, G. B. Kravchenko, M. O. Bashura // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 21-23 берез. 2016 р. – Х. : НФаУ, 2016. – С. 31–32. – (Серія «Наука»).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9211
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
31-32.pdf398,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.