Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9211
Назва: | Effect of the Grape Polyphenol Concentrate with Stevia on Antioxidant Status under the Experimental Diabetes Mellitus |
Автори: | Zagayko, A. L. Загайко, А. Л. Загайко, А. Л. Кравченко, Г. Б. Kravchenko, G. B. Кравченко, Г. Б. Bashura, M. O. Башура, M. O. Башура, M. O. Chumak, E. I. Чумак, Є. I. Чумак, Е. И. |
Теми: | Polyphenol;полифенол;поліфенол;Diabetes Mellitus;сахарный диабет;цукровий діабет |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Effect of the Grape Polyphenol Concentrate with Stevia on Antioxidant Status under the Experimental Diabetes Mellitus / A. L. Zagayko, E. I. Chumak, G. B. Kravchenko, M. O. Bashura // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 21-23 берез. 2016 р. – Х. : НФаУ, 2016. – С. 31–32. – (Серія «Наука»). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9211 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
31-32.pdf | 398,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.