Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9533
Title: Современные тенденции при выборе подсластителей, используемых при разработке состава и технологии сиропов
Authors: Пуляев, Д. С.
Пуляєв, Д. С.
Puliaiev, D. S.
Keywords: сироп;сироп;syrup;подсластители;підсолоджувачі;sweeteners
Issue Date: 2015
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Пуляев, Д. С. Современные тенденции при выборе подсластителей, используемых при разработке состава и технологии сиропов / Д. С. Пуляев // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 12-13 листоп. 2015 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 370–371. – (Серія «Наука»).
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9533
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
370-371.pdf203,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.