Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9533
Назва: | Современные тенденции при выборе подсластителей, используемых при разработке состава и технологии сиропов |
Автори: | Пуляев, Д. С. Пуляєв, Д. С. Puliaiev, D. S. |
Теми: | сироп;сироп;syrup;подсластители;підсолоджувачі;sweeteners |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Пуляев, Д. С. Современные тенденции при выборе подсластителей, используемых при разработке состава и технологии сиропов / Д. С. Пуляев // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 12-13 листоп. 2015 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 370–371. – (Серія «Наука»). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9533 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
370-371.pdf | 203,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.