Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9533
Назва: Современные тенденции при выборе подсластителей, используемых при разработке состава и технологии сиропов
Автори: Пуляев, Д. С.
Пуляєв, Д. С.
Puliaiev, D. S.
Теми: сироп;сироп;syrup;подсластители;підсолоджувачі;sweeteners
Дата публікації: 2015
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Пуляев, Д. С. Современные тенденции при выборе подсластителей, используемых при разработке состава и технологии сиропов / Д. С. Пуляев // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 12-13 листоп. 2015 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 370–371. – (Серія «Наука»).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9533
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
370-371.pdf203,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.