Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13352
Title: | Обґрунтування вивчення антоціанів у свіжому та висушеному листі салату посівного сорту «Лолло Россо» |
Other Titles: | Обоснование изучения антоцианов в свежих и высушеных листьях салата посевного сорта «Лолло Россо» |
Authors: | Гуцол, В. В. Гур’єва, І. Г. Журавель, І. О. Gutsol, V. V. Gurieva, I. G. Гурьева, И. Г. Журавель, И. А. Zhuravel, I. O. |
Keywords: | Лолло Россо |
Issue Date: | 2016 |
Bibliographic description (Ukraine): | Гуцол, В. В. Обґрунтування вивчення антоціанів у свіжому та висушеному листі салату посівного сорту «Лолло Россо» / В. В. Гуцол, І. Г. Гур’єва, І. О. Журавель // Хімія природних сполук: матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Тернопіль, 21-22 квіт. 2016 р. - Тернопіль: ТДМУ. - С. 20-21. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13352 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.