Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології
: [110]
Главная страница коллекции
Просмотр статистики
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 81 по 100 из 110
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2023-06 | Організація виробництва розчину комплексу вітамінів для ін’єкцій | Караванська, Інна |
2023-06 | Технічне переоснащення виробництва вітаміну В2 - рибофлавіну | Пихтіна, Анастасія |
2023-06 | Біотехнологічні аспекти отримання бактеріальної целюлози | Коржова, Дар’я |
2023-06 | Дослідження щодо отримання меланіну | Аркуш, Дар'я |
2023-06 | Технічне переоснащення виробництва інсуліну людини рекомбінантного | Кулеш, Анастасія |
2023-06 | Організація виробництва білого кріпленого вина типу мадери | Медведєва, Вікторія |
2023-06 | Дослідження антимікробної активності м′якої лікарської форми з ефірними оліями | Першко, Ірина |
2023-02 | Вивчення специфічної активності м'якої лікарської форми з антибіотиком | Бідось, Катерина |
2023-02 | Дослідження впливу нативних екзометаболітів на розвиток лактобактерій | Онопрієнко, Владислав |
2023-02 | Дослідження щодо отримання пігментів із мікроводоростей | Зима, Едуард |
2023-02 | Розробка складу нового десерту функціонального призначення | Переверзєва, Альона |
2023-02 | Дослідження щодо удосконалення складу та технології виробництва сиру адигейського | Корнієнко, Руслан |
2023-02 | Дослідження щодо створення біорозкладного пластику | Фесенко, Людмила |
2022-12 | Удосконалення виробництва антибіотику стрептоміцину | Кукоба, Вікторія |
2022-12 | Технічне переоснащення виробництва здоби "Любительська" | Ковалевська, Дар`я |
2022-12 | Технічне переоснащення виробництва крему сонцезахисного на основі комплексу рослинних олій | Сукова, Анна |
2022-12 | Удосконалення виробництва біфідовмісного кисломолочного сиру | Лазоренко, Юлія |
2022-12 | Удосконалення виробництва крему дитячого з рослинними екстрактами | Молчанова, Вікторія |
2022-12 | Організація виробництва ветеринарного препарату на основі стовбурових клітин | Сидоренко, Яна |
2022-12 | Технічне переоснащення виробництва харчового ферменту глюкооксидази | Ющенко, Дар`я |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 81 по 100 из 110