Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології
: [110]
Главная страница коллекции
Просмотр статистики
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 61 по 80 из 110
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2024-06 | Організація виробництва харчової добавки глутамату натрію мікробіологічним синтезом | Береславська, Юлія |
2024-06 | Удосконалення виробництва лаферобіону, крапель назальних 100 000 МО/мл | Бабінцева, Дарина |
2024-02 | Удосконалення складу лікувальнокосметичного засобу з ліпофільним екстрактом череди | Шафранович, Олексій |
2024-02 | Дослідження дії хімічних речовин на клітинних культурах | Чаркова, Анастасія |
2024-02 | Удосконалення складу сиропу з глутаміновою кислотою | Набока, Анна |
2024-02 | Дослідження щодо створення ліпосомальних біопрепаратів | Кащенко, Олексій |
2024-02 | Клітинні технології у виробництві моноклональних антитіл | Кайота, Олександр |
2024-02 | Дослідження параметрів отримання харчової добавки на основі дріжджового гідролізату | Зубков, Олександр |
2024-02 | Верифікація модульної імунохімічної системи для обстеження в процесі отримання донорської крові та її компонентів | Єрмакова, Олена |
2024-02 | Аналіз технологій отримання рекомбінантних інсулінів | Борисюк, Павло |
2024-02 | Мікробіологічні дослідження мазі з екстрактом чорнобривців | Антонець, Олександр |
2023-06 | Технічне переоснащення виробництва β-каротину | Манжос, Олександра |
2023-06 | Удосконалення виробництва ветеринарної кормової добавки сорбційної активності | Кушнір, Анна |
2023-06 | Організація виробництва ферменту ПЕТази для деградації ПЕТ-пластику | Кононов, Микита |
2023-06 | Удосконалення складу м’якої лікарської форми з антоціановими біокомплексами | Куценко, Олена |
2023-06 | Удосконалення виробництва розчину гентаміцину сульфату 4 % для ін’єкцій в ампулах | Ахпаш, Діана |
2023-06 | Удосконалення виробництва ліпідів мікробного походження | Борисова, Катерина |
2023-06 | Мікробіологічні дослідження гелю для лікування захворювань пародонту | Осінська, Жанна |
2023-06 | Обґрунтування складу та технології кисломолочного продукту діабетичного призначення | Білокобильська, Катерина |
2023-06 | Удосконалення складу льодяників з пробіотичною активністю | Старущенко, Уляна |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 61 по 80 из 110