Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології : [110] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 61 по 80 из 110
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2024-06Організація виробництва харчової добавки глутамату натрію мікробіологічним синтезомБереславська, Юлія
2024-06Удосконалення виробництва лаферобіону, крапель назальних 100 000 МО/млБабінцева, Дарина
2024-02Удосконалення складу лікувальнокосметичного засобу з ліпофільним екстрактом чередиШафранович, Олексій
2024-02Дослідження дії хімічних речовин на клітинних культурахЧаркова, Анастасія
2024-02Удосконалення складу сиропу з глутаміновою кислотоюНабока, Анна
2024-02Дослідження щодо створення ліпосомальних біопрепаратівКащенко, Олексій
2024-02Клітинні технології у виробництві моноклональних антитілКайота, Олександр
2024-02Дослідження параметрів отримання харчової добавки на основі дріжджового гідролізатуЗубков, Олександр
2024-02Верифікація модульної імунохімічної системи для обстеження в процесі отримання донорської крові та її компонентівЄрмакова, Олена
2024-02Аналіз технологій отримання рекомбінантних інсулінівБорисюк, Павло
2024-02Мікробіологічні дослідження мазі з екстрактом чорнобривцівАнтонець, Олександр
2023-06Технічне переоснащення виробництва β-каротинуМанжос, Олександра
2023-06Удосконалення виробництва ветеринарної кормової добавки сорбційної активностіКушнір, Анна
2023-06Організація виробництва ферменту ПЕТази для деградації ПЕТ-пластикуКононов, Микита
2023-06Удосконалення складу м’якої лікарської форми з антоціановими біокомплексамиКуценко, Олена
2023-06Удосконалення виробництва розчину гентаміцину сульфату 4 % для ін’єкцій в ампулахАхпаш, Діана
2023-06Удосконалення виробництва ліпідів мікробного походженняБорисова, Катерина
2023-06Мікробіологічні дослідження гелю для лікування захворювань пародонтуОсінська, Жанна
2023-06Обґрунтування складу та технології кисломолочного продукту діабетичного призначенняБілокобильська, Катерина
2023-06Удосконалення складу льодяників з пробіотичною активністюСтарущенко, Уляна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 61 по 80 из 110