Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35282
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСтепанов, Е. Г.-
dc.date.accessioned2025-08-19T06:49:04Z-
dc.date.available2025-08-19T06:49:04Z-
dc.date.issued2025-06-
dc.identifier.citationСтепанов, Е. Г. Організація виробництва закваски прямого внесення для ферментованих м’ясних продуктів : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2025. - 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35282-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена організації виробництва закваски прямого внесення для ферментованих м’ясних продуктів на вітчизняному підприємстві. Розглянуто підбір заквасочних мікроорганізмів, їх властивості, технологічний процес отримання біомаси мікроорганізмів, сировину, обладнання. Розроблено біологічну, технологічну та апаратурну схеми виробництва заквасок, обґрунтовано використання сублімаційної сушарки. Визначено екологічні аспекти та практичну значущість для м’ясопереробки. Робота складається з вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку літератури з 33 джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 79 сторінок, містить 7 рисунків, 10 таблиць та 2 креслення формату А1.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to the organization of the production of direct-introduction starter for fermented meat products at a domestic enterprise. The selection of starter microorganisms, their properties, the technological process of obtaining biomass of microorganisms, raw materials, equipment are considered. A biological, technological and hardware scheme for the production of starters is developed, the use of a freeze dryer is justified. Environmental aspects and practical significance for meat processing are determined. The qualification work consists of an introduction, four chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 33 items and appendices. The total volume of work is 79 pages, 7 figures, 10 tables, 2 A1 format drawings.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет медико-фармацевтичних технологійuk_UA
dc.subjectосвітня програма Біотехнологіяuk_UA
dc.subjectзакваска прямого внесенняuk_UA
dc.subjectферментаціяuk_UA
dc.subjectмікроорганізмиuk_UA
dc.subjectбіореакторuk_UA
dc.subjectферментовані м’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UA
dc.subjectdirect-inoculation starter cultureuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.subjectmicroorganismsuk_UA
dc.subjectbioreactoruk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjecttechnological schemeuk_UA
dc.subjectbiotechnologyuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleОрганізація виробництва закваски прямого внесення для ферментованих м’ясних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of direct inoculation starter culture production for fermented meat productsuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.