Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35282
Название: | Організація виробництва закваски прямого внесення для ферментованих м’ясних продуктів |
Другие названия: | Organization of direct inoculation starter culture production for fermented meat products |
Авторы: | Степанов, Е. Г. |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Біотехнологія;закваска прямого внесення;ферментація;мікроорганізми;біореактор;ферментовані м’ясні продукти;технологічна схема;direct-inoculation starter culture;fermentation;microorganisms;bioreactor;meat products;technological scheme;biotechnology;КР-2025 |
Дата публикации: | июн-2025 |
Издательство: | НФаУ |
Библиографическое описание: | Степанов, Е. Г. Організація виробництва закваски прямого внесення для ферментованих м’ясних продуктів : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2025. - 85 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена організації виробництва закваски
прямого внесення для ферментованих м’ясних продуктів на вітчизняному
підприємстві. Розглянуто підбір заквасочних мікроорганізмів, їх
властивості, технологічний процес отримання біомаси мікроорганізмів,
сировину, обладнання. Розроблено біологічну, технологічну та апаратурну
схеми виробництва заквасок, обґрунтовано використання сублімаційної
сушарки. Визначено екологічні аспекти та практичну значущість для
м’ясопереробки. Робота складається з вступу, чотирьох розділів, графічних
матеріалів, висновків, списку літератури з 33 джерел та додатків.
Загальний обсяг роботи становить 79 сторінок, містить 7 рисунків, 10
таблиць та 2 креслення формату А1. The qualification work is devoted to the organization of the production of direct-introduction starter for fermented meat products at a domestic enterprise. The selection of starter microorganisms, their properties, the technological process of obtaining biomass of microorganisms, raw materials, equipment are considered. A biological, technological and hardware scheme for the production of starters is developed, the use of a freeze dryer is justified. Environmental aspects and practical significance for meat processing are determined. The qualification work consists of an introduction, four chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 33 items and appendices. The total volume of work is 79 pages, 7 figures, 10 tables, 2 A1 format drawings. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35282 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
СТЕПАНОВ Ерік ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ЗАКВАСКИ ПРЯМОГО ВНЕСЕННЯ ДЛЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ.pdf | 3,33 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.