Результаты 44 по 63 из 98
< назад
дальше >
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019 | Studying of some biological properties of soft dosage forms with probiotics | Kucheruk, K. A.; Brushnevskaya, V. E.; Soloviova, A. V.; Kaliuzhnaia, O. S.; Strilets, O. P.; Кучерук, K. A.; Брушневська, В. Є.; Соловйова, А. В.; Калюжна, О. С.; Стрілець, О. П.; Брушневская, В. Е.; Соловьева, А. В.; Калюжная, О. С.; Стрилец, О. П. |
2017 | Studying of the market of the commercial starters for nutritional fermented milk products | Yurieva, K. S.; Юрьева, К. С.; Orlova, V. V.; Орлова, В. В.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С. |
2019 | Substantiation of composition of the anti-acne remedy with probiotic | Soloviova, A. V.; Соловйова, А. В.; Соловьева, А. В.; Kaliuzhnaia, O. S.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П. |
2017 | Summary of the mobile technologies development for human health | Rebrik, A. A.; Ребрик, А. А.; Tishena, L. A.; Тишина, Л. А.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С. |
2017 | Technology of preparation of homemade fermented milk products and study their microflora | Dyomina, M. M.; Дьоміна, М. М.; Демина, М. М.; Goroz, Yu. O.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С. |
2017 | The synthesis of 3,5-dibromo-2-chlorobenzoic acid hydrazides as potential antituberculous drugs | Алферова, Д. О.; Алферова, Д. А.; Alferova, D. O.; Gritsenko, I. S.; Гриценко, І. С.; Гриценко, И. С.; Ребрик, А. А.; Rebrik, A. О.; Ребрик, A. О.; Kobzar, N. P.; Кобзар, Н. П.; Кобзарь, Н. П.; Altukhov, O. O.; Алтухов, О. О.; Алтухов, А. А.; Шаповалова, О. В.; Shapovalova, O. V.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Сулейман, М. М.; Suleiman, M. M. |
2019 | Аnalysis of the assortment of biotechnological product - beer | Marchenko, А. А.; Soloviova, A. V.; Kaliuzhnaia, O. S.; Марченко, А. А.; Соловйова, А. В.; Калюжна, О. С.; Соловьева, А. В.; Калюжная, О. С. |
2019 | Аnalysis of the assortment of biotechnological product - kvass | Oleynik, А. V.; Strelnikov, L. S.; Kaliuzhnaia, O. S.; Олейнік, А. В.; Стрельніков, Л. С.; Калюжна, О. С.; Олейник, А. В.; Стрельников, Л. С.; Калюжная, О. С. |
2018 | Аналіз виробництва традиційного квасу та пива | Ястребова, О. А.; Yastrebova, O. A.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S. |
2018 | Аналіз деяких протизапальних антисептичних засобів для догляду за шкірою обличчя на основі рослинних інгредієнтів (екстракту журавлини) | Колісник, Ю. Л.; Колесник, Ю. Л.; Kolesnik, Yu. L.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S. |
2014 | Антагонистические свойства пробиотических культур и пути их усовершенствования | Лыскова, Ю. В.; Лискова, Ю. В.; Lyskova, Y. V.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S. |
2020 | Бактеріофаги як засоби лікування інфекційних захворювань | Кушка, Р. О.; Kushka, R. O.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S. |
2016 | Біотехнологічний спосіб виробництва перспективної антибіотичної речовини піоцианіну | Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S. |
2019 | Валідація процедури дезінфекційної обробки приміщень мікробіологічної лабораторії | Макаренко, К. Е.; Makarenko, К. Е.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Шкарлат, Г. Л.; Shkarlat, G. L. |
2016 | Вибір дріжджів для виробництва кумису з коров'ячого молока | Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S. |
2020 | Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозива | Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kaliuzhna, O. S.; Старущенко, У. А.; Starushchenko, U. A. |
2021 | Вибір раціональної концентрації консерванту у складі емульгелю протизапальної та знеболювальної дії | Веля, М. І.; Рубан, О. А.; Калюжна, О. С.; Халавка, М. В.; Хохлова, Л. М. |
2019 | Вибір супозиторної основи у складі вагінальних супозиторіїв для лікування бактеріального вагінозу на підставі мікробіологічних досліджень | Криклива, І. О.; Калюжна, О. С.; Kryklyva, I. O.; Kalyuzhnaya, O. S.; Крикливая, И. А.; Калюжная, О. С. |
2016 | Вивчення антимікробних властивостей розроблених функціональних продуктів харчування | Соловйова, А. В.; Калюжная, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Soloviova, V. A.; Kaliuzhnaia, O. S.; Калюжна, О. С.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S. |
2016 | Вивчення властивостей деяких видів функціональних продуктів харчування | Кулик, Р. В.; Калюжная, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Kulyk, R. V.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжна, О. С.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Стрельніков, Л. С. |