Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11811
Title: | Вивчення антимікробних властивостей розроблених функціональних продуктів харчування |
Authors: | Соловйова, А. В. Калюжная, О. С. Стрілець, О. П. Стрельников, Л. С. Soloviova, V. A. Kaliuzhnaia, O. S. Калюжна, О. С. Strilets, O. P. Стрилец, О. П. Стрельніков, Л. С. Strelnikov, L. S. |
Issue Date: | 2016 |
Bibliographic description (Ukraine): | Вивчення антимікробних властивостей розроблених функціональних продуктів харчування / А. В. Соловйова, О. С. Калюжная, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Фармація ХХI століття: тенденції та перспективи : матеріали VIII Нац. з'їзду фармацевтів України, м. Харків, 13-16 верес. 2016 р. - Х., 2016. - Т. 1. - С. 415. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11811 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
415-415(1).pdf | 28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.