Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11811
Title: Вивчення антимікробних властивостей розроблених функціональних продуктів харчування
Authors: Соловйова, А. В.
Калюжная, О. С.
Стрілець, О. П.
Стрельников, Л. С.
Soloviova, V. A.
Kaliuzhnaia, O. S.
Калюжна, О. С.
Strilets, O. P.
Стрилец, О. П.
Стрельніков, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Issue Date: 2016
Bibliographic description (Ukraine): Вивчення антимікробних властивостей розроблених функціональних продуктів харчування / А. В. Соловйова, О. С. Калюжная, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Фармація ХХI століття: тенденції та перспективи : матеріали VIII Нац. з'їзду фармацевтів України, м. Харків, 13-16 верес. 2016 р. - Х., 2016. - Т. 1. - С. 415.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11811
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
415-415(1).pdf28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.