Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11811
Назва: Вивчення антимікробних властивостей розроблених функціональних продуктів харчування
Автори: Соловйова, А. В.
Калюжная, О. С.
Стрілець, О. П.
Стрельников, Л. С.
Soloviova, V. A.
Kaliuzhnaia, O. S.
Калюжна, О. С.
Strilets, O. P.
Стрилец, О. П.
Стрельніков, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Вивчення антимікробних властивостей розроблених функціональних продуктів харчування / А. В. Соловйова, О. С. Калюжная, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Фармація ХХI століття: тенденції та перспективи : матеріали VIII Нац. з'їзду фармацевтів України, м. Харків, 13-16 верес. 2016 р. - Х., 2016. - Т. 1. - С. 415.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11811
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
415-415(1).pdf28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.