Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11811
Назва: | Вивчення антимікробних властивостей розроблених функціональних продуктів харчування |
Автори: | Соловйова, А. В. Калюжная, О. С. Стрілець, О. П. Стрельников, Л. С. Soloviova, V. A. Kaliuzhnaia, O. S. Калюжна, О. С. Strilets, O. P. Стрилец, О. П. Стрельніков, Л. С. Strelnikov, L. S. |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Вивчення антимікробних властивостей розроблених функціональних продуктів харчування / А. В. Соловйова, О. С. Калюжная, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Фармація ХХI століття: тенденції та перспективи : матеріали VIII Нац. з'їзду фармацевтів України, м. Харків, 13-16 верес. 2016 р. - Х., 2016. - Т. 1. - С. 415. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11811 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
415-415(1).pdf | 28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.